Roy Keane ziet beelden van Ten Hag en concludeert: "Je moet ontslag nemen"

26 februari 2023, 20:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roy Keane heeft Erik ten Hag gekscherend geadviseerd om ontslag te nemen als trainer van Manchester United. De analist van Sky Sports reageerde op beelden van een dansende Ten Hag, die het winnen van de League Cup vierde met Lisandro Martínez en Antony op dezelfde wijze als ze in 2021 deden toen ze met Ajax kampioen werden.

"Je moet ontslag nemen, vanavond nog", zei Keane, waarna Ten Hag lachend reageerde: "Nooit! We hebben een geschiedenis hiermee. Ik hoop dat we het nog vaker kunnen doen", zei hij over zijn dans Antony en Martínez. De Nederlandse succestrainer zag in de finale tegen Newcastle United (2-0) 'opnieuw de juiste teamgeest'. "We vochten ervoor. We speelden niet altijd het beste voetbal, maar het was wel effectief."

Als het aan Ten Hag ligt, gaan er nog veel prijzen volgen. "We staan nog steeds aan het begin van onze weg om Manchester United terug te brengen waar het hoort. Deze club hoort om prijzen te spelen en dit is de eerste." Het fundament van de spelersgroep is in ieder geval goed, merkt hij. "Ze hebben een goede band met elkaar en ze dagen elkaar ook uit. Als het moeilijk wordt, dan schieten ze elkaar te hulp. Dat is mooi om te zien. Meer kun je als trainer niet verlangen."

Ten Hag gaf ook complimenten aan zijn technische staf en de supporters. Hij merkte op dat het een samenwerking is en dat de honger om prijzen te winnen bij iedereen aanwezig is. Zijn ploeg doet nog mee op alle fronten: de landstitel, de Europa League en de FA Cup behoren nog tot de mogelijkheden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ron Dijkstra
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Whehehe als wegborstel goed is dan is het niveau wel schrikbarend gedaald hahahaha

ToonBazelmans08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

IK vind die Weghorst geweldig opgebloeid. Wat een energie. Hij houdt Rashford uit de wind end ie scoort wel, De drie Nederlanders doen het ook prima.. Hag, Martinez en Antony...de Ajax clan.. Ik zie Manchester nog kampioen worden en Europees komen ze een heel eind.

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De eerste voor Wout moet er ff in, dan komt ie los. Hij is erg belangrijk nu met z'n vechtlust

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Spelers als Wout Weghorst heb je altijd in je team nodig omdat hij een plaag voor de verdediging is en daardoor zijn mede ploeggenoten/aanvallers ruimte geeft om te scoren.

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mee eens

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen