Ferguson wacht Ten Hag op en ontvangt prachtig aanbod van hem

26 februari 2023, 20:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft na het winnen van de League Cup de felicitaties in ontvangst mogen nemen van Sir Alex Ferguson. De trainer van Manchester United heeft een goede relatie met zijn illustere voorganger en werd door hem opgewacht in de tunnel. Ook eigenaar Avram Glazer feliciteerde Ten Hag.

Volgens journalist Melissa Reddy van Sky Sports heeft Ten Hag meteen van de gelegenheid gebruikgemaakt om Ferguson uit te nodigen in de kleedkamer van Manchester United, om het feest mee te vieren. Ferguson vertrok tien jaar geleden als trainer van The Red Devils

Dat Ten Hag en Ferguson een goede relatie hebben, bleek dinsdagavond, toen ze samen werden gespot in een restaurant nabij Manchester. "Het is massive voor mij om zijn steun te hebben. Het was een geweldige avond", zei hij daar een dag later over. "Het geeft altijd een goed gevoel om met mensen met veel ervaring en kennis te mogen praten. Het is heel fijn dat hij die kennis ook wil delen."

"Het is heel fijn dat hij Manchester United wil helpen. Hij steunt de club nog altijd. Manchester United, dat is zijn club. Daar is hij aan verbonden", verduidelijkte de Nederlander op woensdag, voorafgaand aan het Europa League-duel met FC Barcelona (2-1 zege). 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen