Ten Hag, Martínez en Antony herhalen beroemde Ajax-dans uit 2021

26 februari 2023, 19:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kort na het winnen van de League Cup kwamen Erik ten Hag, Lisandro Martínez en Antony samen voor een bijzondere viering. Het drietal ex-Ajacieden herhaalde het bekende dansje waarmee de landstitel in Nederland werd gevierd in de kleedkamer in 2021.

Het dansje bij Ajax in 2021 is te zien vanaf minuut 0:50 in deze YouTube-video

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ToonBazelmans08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geweldig succes voor de drie ex Ajaxieden. ALLES LIJKT NU VANEEN LEIEN DAKJE TE GAAN, Winnen van Barcelona en nu weer van Newcastle United. Na een problematisch begin zit Ten Hag op ramkoers. Kan hij nog wel verliezen . De ploeg is beter dan Manchester City en zeker beter dan Liverpool.

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten Hag kan water in wijn veranderen, door zijn volharding en geloof in zijn schapen ,hij laat geen 1 verloren gaan ,die onder zijn hoede zijn . De Haan is in het westen ,de sterrenbeeld maagd ,de maagd Maria, en de Haan dat drie keer kraait ,en boven alle kerk staat ,een voorbeeld hoe het moet ,zoals Ten Hag, hoe hij met zijn volgelingen omgaat ,Schreuder was een masochistische eigen rukker ,en daarmee zal hij het ook nooit redden ,ooit een goede trainer te worden ,geld ook voor Koeman en andere trainers .

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daarom hou ik nou zoveel van deze man ,hij kan iedere speler goed maken ,door alle kritiek op zijn spelers weg te trainen, en alle kritiekasters hun bek te snoeren, en dat had Schreuder dus niet en nog meerdere trainers ,Ten Hag Is een halve Haantje astrologisch gezien ,en dat zijn perfectionisten ,en die zijn begaan met hun onderdanen, door ze in bescherming te nemen ,en dat is een kunst ,ik ben zelf ook een Haan ,in de Chineze astrologie, dus weet ik precies hoe deze man met zijn decipelen omgaat ,ik geef ook muziek les ,en ik weet ook dat ik iedereen daarin goed kan maken.ongeacht wat anderen ervan dan denken Erik Ten Hag ,Erik Ten Hag, kom ooit eens weer bij Ajax langs als trainer ,mis jou als een lul een kut mist ,bij Ajax man .

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik ten Hag in een interview zie, ook in de tijd bij Ajax, vind ik hem altijd wat stuntelig en onhandig overkomen. Maar hij is echt een fantastisch goede trainer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen