Jetro Willems krijgt Pascal Kamperman hard aan het lachen in interview

25 februari 2023, 23:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jetro Willems is zijn gevoel voor humor niet verloren. De verdediger, die zaterdagavond debuteerde voor FC Groningen in de gewonnen wedstrijd tegen Excelsior (3-0), grapte met interviewer Pascal Kamperman.

Willems speelde sinds 30 juli geen officiële wedstrijd meer. Hij viel zaterdagavond in tegen Excelsior en kreeg tijdens zijn interview met ESPN beelden te zien van feestvierende Groningen-supporters. "Dit heb je ook gemist", merkte Kamperman op, waarop Willems met een kwinkslag reageerde. "Nee, ik was erbij." Die grap bracht Kamperman aan het lachen. "Je brengt ook nog een portie humor mee."

Willems zei in het interview dat het spelen in de Eredivisie verschilt van het voetbal in bijvoorbeeld de Premier League en de Bundesliga, waar hij ook heeft gespeeld. "Op de bank zei ik het al, het horen van de liedjes van de supporters. Dat is in het buitenland toch wel anders. Het is leuk weer Nederlands te praten, ook op de club." Groningen boekte de eerste zege in twaalf wedstrijden en staat op de zeventiende plek.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen