Agüero onthult: "Messi overweegt spectaculaire terugkeer"

25 februari 2023, 18:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De toekomst van Lionel Messi blijft ongewis. Wordt het contractverlenging bij Paris Saint-Germain voor de Argentijn? Keert hij terug op het oude nest bij FC Barcelona? Of slaagt David Beckham in zijn opzet om de wereldkampioen naar Inter Miami in de Amerikaanse MLS te halen? Volgens Messi's goede vriend en oud-ploeggenoot Sergio Agüero zou hij echter een andere spectaculaire comeback 'serieus overwegen.' 

Agüero onthult in een interview met het Braziliaanse UOL dat Messi namelijk speelt met de gedachte om zijn loopbaan te vervolgen in Argentinië. "Hij denkt er serieus over na om voor Newell's Old Boys te gaan spelen", liet Kun optekenen. Bij de club uit Rosario speelde Messi al van zijn zevende tot zijn dertiende. Daarna maakte hij de overstap naar Barcelona, waar hij uitgroeide tot mondiale ster. 

Afgelopen week leek juist Barcelona zich weer te mengen in de strijd om de handtekening van Messi. De 35-jarige Argentijn zocht deze week een aantal oud-teamgenoten op in de stad waar hij de successen jarenlang aaneenreeg. Belangrijker nog, zijn vader Jorge zou op dat moment een gesprek hebben gehad met Barcelona-voorzitter Joan Laporta. 

Ook PSG doet nog altijd verwoede pogingen om Messi langer binnenboord te houden, al zouden de onderhandelingen over een contractverlenging vooralsnog 'problematisch' verlopen. De club presteert dit seizoen wisselvallig in de Franse Ligue 1, al is het na 24 duels wel koploper. In de Champions League, het toernooi dat de steenrijke Qatarese eigenaren als hoofddoel bestempelen, dreigt echter opnieuw een vroegtijdige uitschakeling. Het heenduel in de achtste finale tegen Bayern München ging in Parijs met 0-1 verloren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen