Potentiële grootste transfer van 2023 kan gevolgen hebben voor Kudus

25 februari 2023, 13:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Mohammed Kudus lonkt komende zomer mogelijk een transfer naar Borussia Dortmund. De 22-jarige speler van Ajax wordt door Sport1 beschouwd als potentiële opvolger van Jude Bellingham, die in de belangstelling van vrijwel de complete Europese top staat.

Het is de verwachting dat Bellingham bezig is aan zijn laatste maanden in dienst van Borussia Dortmund. Er gaat geen dag voorbij of de nog altijd maar negentienjarige middenvelder wordt in verband gebracht met een zomerse overgang naar de absolute top. Onder meer Paris Saint-Germain, Real Madrid en de Premier League-giganten zouden grof geld willen betalen voor Bellingham. Er zijn volgens FootballTransfers slechts vier spelers met een hogere geschatte transferwaarde: Kylian Mbappé, Erling Haaland, Phil Foden en Vinícius Júnior.

Bij Dortmund is men op de achtergrond bezig met de opvolging van Bellingham. Het is de verwachting dat Daichi Kamada in de zomer overkomt van Eintracht Frankfurt, maar hij wordt beschouwd als vervanger van Mahmoud Dahoud. De Duits-Syrische middenvelder kreeg kortgeleden te horen dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. Vertrekt Bellingham, dan komt er (naast Kamada) nog een middenvelder bij.

Kudus is een van de vier namen die rondzingt bij Dortmund. De 22-jarige Ghanees, die sinds de trainerswissel de grote man is bij Ajax, werd de afgelopen transferperiode ook gelinkt aan de Duitse club. De geschatte transferwaarde van Kudus is ruim tien miljoen euro. Ajax laat hem waarschijnlijk alleen voor een veelvoud van dat bedrag gaan.

Lees ook"Hij kan de komende 18 tot 24 maanden echt een wereldspeler worden"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

waarde 10 miljoen ?? denk eerder tusse de 50 en 70 miljoen!!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

50-70 Dream on, 🤣🤣🤣Tegen sparta en cambuur lijkt het heel wat.Europees gezien valt hij ook tegen de sub-top direct door de mand.Of denk je dat clubs alleen naar de eredivisie wedstrijdjes kijken?.En de directe uitschakeling in zowel cl als el werkt ook al niet mee.Bergwijn dacht ook mee te kunnen in engeland ....

Ajo51
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij speelt niet bij 010....

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Whaha, nee want dan stond hij bovenaan en deed hij europees nog mee 🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen