Nieuwe wending: 'Harriet Robson is zwanger van Mason Greenwood'

25 februari 2023, 11:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een opvallende wending in het leven van Mason Greenwood: de door Manchester United geschorste aanvaller (21) gaat voor het eerst vader worden. Zijn vriendin Harriet Robson is zwanger en is uitgerekend in de zomer, zo meldt The Sun.

Greenwood heeft niet meer op het veld gestaan sinds hij een jaar geleden door zijn vriendin werd beschuldigd van mishandeling en een poging tot verkrachting. Op haar Instagram-account verschenen foto's van blauwe plekken en verwondingen op haar lichaam; ze publiceerde ook een spraakbericht waarin Greenwood aangaf dat het hem 'niet uitmaakt' dat ze geen seks met hem wilde.

Begin deze maand werd echter duidelijk dat de aanklachten zijn komen te vervallen, waardoor Greenwood niet meer hoeft te vrezen voor een straf. Inmiddels lijkt hij weer samen met Harriet, die zwanger zou zijn van hun eerste kind. De familie van Greenwood ziet uit naar de komst van het kind, zo schrijft The Sun.

Greenwood kwam in februari vorig jaar op borgtocht vrij, maar zijn club maakte sinds de arrestatie geen gebruik meer van zijn diensten. Ook werd de speler verwijderd uit voetbalgames als FIFA 22 en Football Manager 2022 en raakte hij een lucratieve sponsordeal met kledingmerk Nike kwijt. In oktober zat hij opnieuw korte tijd vast na het schenden van de voorwaarden waaronder hij op borgtocht was vrijgelaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MJ8519
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We don’t care

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fc update kap nu eens met dit soort berichten .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen