Europese uitschakelingen voor Nederlandse ploegen, Ten Hag wel door | FCUpdate Recap

24 februari 2023, 02:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 23 februari.

Ajax na ongelukkige avond in Berlijn ook klaar in Europa League

In navolging van PSV is ook Ajax klaar in Europa. Na het 0-0 gelijkspel in de Johan Cruijff ArenA had de ploeg van trainer John Heitinga een overwinning nodig om zich ten koste van 1. FC Union Berlin te plaatsen voor de achtste finales van de Europa League, maar de ontmoeting in Berlijn eindigde in een 3-1 nederlaag. Daardoor zijn de Amsterdammers na de kansloze missie in de Champions League ook al heel snel uitgespeeld in de Europa League. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Megasucces Ten Hag: Manchester United schakelt Barcelona uit

Manchester United heeft zich op spectaculaire wijze gekwalificeerd voor de achtste finales van de Europa League. Voor eigen publiek won de ploeg van Erik ten Hag met 2-1 van FC Barcelona, na het eerdere 2-2 gelijkspel in Camp Nou. Antony maakte het winnende doelpunt. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

PSV komt net tekort tegen Sevilla en is uitgeschakeld in Europa

Het Europese avontuur van PSV zit erop. Door doelpunten van Luuk de Jong en Fabio Silva wonnen de Eindhovenaren met 2-0 van Sevilla, maar dat was niet voldoende na de 3-0 nederlaag van vorige week. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord en AZ in Europa

Feyenoord is de enige Nederlandse club die dit seizoen nog over is in de Europa League. De Rotterdammers mogen binnenkort aantreden in de achtste finales van het tweede toernooi van Europa. De loting voor de volgende ronde van de Europa League vindt vrijdagmiddag om 12.00 uur plaats. Ook AZ weet vrijdagmiddag wie de volgende Europese tegenstander gaat worden. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Man met capuchon belaagt Sevilla-keeper in stadion PSV

Sevilla-keeper Marko Dmitrovic is in de blessuretijd van de wedstrijd belaagd door een aanwezige toeschouwer in het Philips Stadion. Het incident was niet in beeld, maar zorgde er wel voor dat de wedstrijd enkele minuten werd stilgelegd. De Sevilla-keeper verweerde zich, waarna een grondgevecht ontstond. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Leuke transfer: Jetro Willems keert terug in de Eredivisie

FC Groningen heeft de komst van Jetro Willems officieel gemaakt. De vleugelverdediger streek vorige week al neer bij de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. Willems had niet veel tijd nodig om indruk te maken op de technische staf. De oud-speler van Sparta Rotterdam en PSV heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot het einde van dit seizoen. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen