Tottenham is basisspeler negen maanden kwijt en moet de markt op

23 februari 2023, 20:18

Rodrigo Bentancur staat na een knieoperatie naar verwachting negen maanden aan de kant bij Tottenham Hotspur. Tijdens de met 4-1 verloren wedstrijd tegen Leicester City viel de middenvelder uit en meteen werd gevreesd dat het voor de Uruguayaan einde seizoen zou zijn.

Anderhalve week geleden ging het goed mis voor Bentancur, want hij moest zich met een vervelende blessure in de 65e minuut laten vervangen. De wedstrijd begon nog zo goed voor Bentancur, want de ex-speler van Juventus maakte een doelpunt en zette de Londenaren nog op voorsprong.

Bentancur heeft de voorste kruisband van zijn linkerknie gescheurd. Het was al snel duidelijk dat hij dit seizoen niet meer in actie zal komen, maar de schade is nog groter. De international mist naar verwachting een aanzienlijk deel van het volgende seizoen en dat betekent dat Bentancur op zijn vroegst in november weer mee kan doen.

Lees ook: Pijnlijk telefoontje maakt einde aan interlandloopbaan Ramos

Tottenham draait een goed seizoen in de Premier League en doet nog volop mee in de strijd om een plaats in de Champions League. Daarin missen de Londenaren nu wel een vaste basisspeler die belangrijk is voor de ploeg van Antonio Conte. Bentancur maakte namelijk vijf doelpunten en gaf twee assists in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen