Sensationele Messi-terugkeer in de maak? Xavi ziet comeback wel zitten

22 februari 2023, 21:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een terugkeer van Lionel Messi bij FC Barcelona? Spaanse media kwamen afgelopen dagen met geruchten over de Argentijnse voetballegende, wiens contract op dit moment afloopt bij PSG. Barça-trainer Xavi Hernández heeft op de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel tegen Manchester United gereageerd op de geruchten.

"Ik heb al gezegd dat dit Messi's thuis is en dat de deur altijd open staat voor hem", vertelt de oefenmeester. Xavi en Messi speelden jarenlang samen in het superelftal van Barcelona. "Hij is een vriend van me en we hebben constant contact. Het zal vooral van hem afhangen, hoe hij zijn toekomst voor zich ziet, maar ook hoe het past met de club", gaat Xavi verder.

In 2021 kwam er eeneinde aan het huwelijk tussen Barcelona en Messi. De Argentijnse aanvaller vertrok naar Paris Saint-Germain door de economische situatie die er speelt bij de Catalaanse club. "Maar dit is zijn thuis en voor de beste voetballer ter wereld en aller tijden is altijd plaats", vertelt Xavi.

Geruchtmolen draait op volle toeren

Deze week verschenen er beelden van Messi met oud-ploeggenoten Sergio Busquets en Jordi Alba. De Argentijn zou een diner hebben gehad met het tweetal Barcelona-spelers en hun partners. Ook zou Messi's gaan er geruchten dat Messi's vader en Barça-president Joan Laporta al contact hebben gehad met elkaar.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen