Houdt Ten Hag zicht op vier prijzen in debuutseizoen bij United?

23 februari 2023, 14:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United en FC Barcelona maakten er vorige week een fantastische voetbalshow van in de tussenronde van de Europa League. Na 90 minuten stond in Camp Nou een 2-2 gelijkspel op het bord. De return op Old Trafford moet dus gaan uitwijzen wie van de twee topclubs zich plaatst voor de achtste finale van het tweede Europese toernooi. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de ontknoping in het tweeluik. 

Erik ten Hag doet in zijn eerste seizoen in Engeland nog altijd op vier fronten mee. De Mancunians spelen aanstaande zondag de finale van de League Cup tegen Newcastle United. Daarnaast bereikte Ten Hag de vijfde ronde van de FA Cup waarin op 1 maart West Ham United wacht en staat het elftal voorlopig derde in de Premier League. Zoals gezegd kunnen The Red Devils zich donderdag tegen Barcelona dus plaatsen voor de laatste zestien in de Europa League. Ten Hag is met zijn ploeg in eigen huis licht favoriet voor een plek in de achtste finales, zo blijkt uit de odds van Jack's. Een overwinning van United levert je 2.25 keer je inzet op, terwijl de Barcelona een [a,https://fcupdate.nl/jacks,_blank,odd van 3.25] krijgt. 

Rashford of toch Wout?

Wie dit seizoen Manchester United zegt, kan niet om Marcus Rashford heen. De 25-jarige Engelsman was de afgelopen seizoenen geen schim van de speler die hij eerder was, maar is onder Ten Hag volledig opgebloeid. In Camp Nou maakte hij zijn vierde Europese treffer in vijf duels deze jaargang, terwijl hij in de Premier League zes keer scoorde in de laatste vijf wedstrijden. Scoort hij in de return opnieuw? Dan vermenigvuldigt Jack's je inzet met 2.60. Opvallend genoeg denkt Jack's overigens dat de kans dat Wout Weghorst scoort bijna net zo groot is: een treffer van de Nederlander [a,https://fcupdate.nl/jacks,_blank,levert je 2.95 keer je inzet op]. 

Vlak Lewandowski nooit uit

Met het United-duo is echter niet de meest waarschijnlijke doelpuntenmaker van de avond benoemd. Die draagt namelijk het shirt van Barcelona en luistert naar de naam Robert Lewandowski. De Pool maakt de verwachtingen van de Catalaanse fans dit seizoen volledig waar en loopt bijna één op één: na 29 wedstrijden in alle competities staat hij op 24 doelpunten. In het thuisduel met United hield hij zijn kruit echter droog. Schiet Lewandowski Barcelona in Engeland naar de laatste zestien? Een treffer van hem is goed voor een odd van 2.30. Slaagt hij er in om voor de zesde (!) keer dit seizoen twee keer te scoren? [a,https://fcupdate.nl/jacks,_blank,Jack's beloont je met 9.00 keer je inzet]. In de Champions League maakte Lewandowski tot nu toe zijn enige hattrick van het seizoen tegen Viktoria Pilsen. Herhaalt hij dat kunststukje, dan [a,https://fcupdate.nl/jacks,_blank,levert je dat zelfs 41.00 keer je inzet op]!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen