'Vader Jorge Messi sprak met Barça-voorzitter over toekomst Leo'

21 februari 2023, 22:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De geruchten over een terugkeer van Lionel Messi bij FC Barcelona verstomden de afgelopen tijd. De Argentijn leek na de wereldtitel die hij in Qatar pakte bij te gaan tekenen bij Paris Saint-Germain, maar nadat onlangs bekend werd dat er weinig schot in de contractonderhandelingen zit meldden Spaanse media dinsdag dat vader Jorge Messi inmidels een ontmoeting met Barcelona-voorzitter Joan Laporta zou hebben gehad. 

Messi zelf dook na het weekend op in de stad waar hij van zijn dertiende tot zijn 33ste woonde en voetbalde. Hij prikte er een vorkje met oud-teamgenoten Sergio Busquets en Jordi Alba, waardoor het bezoek werd afgedaan als een social call. Radiozender Catalunya Ràdio meldt echter dat vader Jorge Messi tegelijkertijd een onderhoud had met Laporta. 

Lees ook: Einde supertrio PSG? 'Messi én Neymar op weg naar de uitgang'

De twee zouden onder meer hebben gesproken over de toekomst van de voetballer. Daarnaast stonden beiden ook stil bij de uitspraken van Messi's oudere broer Matías, die recent opzien baarde met een aantal snoeiharde uitspraken over Barcelona. De uitkomst van het gesprek is onduidelijk, maar Laporta heeft tot op heden nooit willen uitsluiten dat Messi ooit als voetballer terugkeert in Camp Nou. 

Toch lijkt de kans klein dat het daadwerkelijk tot een rentree van Messi in de stad waar hij 'groot' werd zal gaan komen. 'Het debat over zijn terugkeer zal door het bezoek heropend worden, maar dat wordt ook bepaald door de salarisverlaging die Barcelona volgende zomer moet doorvoeren en de economische voorwaarden die door La Liga zijn vastgesteld', schrijft sportkrant El Mundo Deportivo

Lees ook: FC Barcelona kan pas spelers halen na besparing van 200 miljoen euro

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen