Gedrag Mourinho verklaard: 'Heeft al aanbieding Chelsea op zak'

21 februari 2023, 18:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

José Mourinho staat met AS Roma derde in de Serie A maar beklaagde zich de afgelopen maanden regelmatig over de kwaliteit en de breedte van zijn selectie. Volgens voormalig Internazionale-directeur Fulvio Collovati doet The Special One dit om een zomers vertrek bij de Romeinen voor te bereiden en voor de 

Mourinho liet afgelopen week nog weten dat fans en supporters niet beseffen dat hij goede resultaten 'onder zeer moeilijke omstandigheden' haalt met zijn elftal. Eerder was hij onder meer bijzonder kritisch op Rick Karsdorp, maar de Nederlandse rechtsback werd mede ingegeven door blessureleed inmiddels in genade aangenomen door de Portugees. 

Collovati vertelde tv-zender Rai Sport dat hij het gevoel heeft dat Mourinho met zijn uitlatingen de weg plaveit voor een terugkeer naar de club waar hij al twee keer aan het roer stond. "Ik denk dat hij al aanbiedingen heeft ontvangen en één daarvan is van Chelsea", denkt de oud-bestuurder. "Misschien ook een aantal nationale teams. Het lijkt erop dat hij het fundament legt voor een vertrek deze zomer." Recent werd Mourinho ook al gelinkt aan Paris Saint-Germain, waar Christophe Galtier onder vuur ligt. 

Lees ook: 'PSG heeft genoeg van Galtier

Trainerscaroussel

Geheel verrassend is de link met Chelsea niet. Ondanks enorme investeringen in de selectie heeft trainer Graham Potter het tij niet weten te keren sinds hij in september de plaats van de ontslagen Thomas Tuchel innam. Mocht Mourinho inderdaad voor de derde keer in zijn loopbaan bij Chelsea aan de slag gaan, dan zou Roma volgens The Telegraph weleens uit kunnen komen bij Roberto de Zerbi. De Italiaan volgde Potter juist op bij Brighton en maakt daar een prima indruk. Roma zou dan ook concurrentie kunnen krijgen van Tottenham Hotspur, Juventus, Inter én AC Milan mocht het inderdaad een poging willen wagen voor De Zerbi. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen