Ferdinand keert terug bij Man United en merkt invloed van Ten Hag

21 februari 2023, 11:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rio Ferdinand was maandag weer een keer op het trainingscomplex van Manchester United en merkte daar een positieve verandering op. De oud-verdediger was daar om Bruno Fernandes te interviewen en kon zodoende weer een keer rondkijken bij zijn oude club.

Bij FIVE op YouTube ging Ferdinand in op wat hem opviel. "De sfeer op Carrington en Old Trafford is enorm veranderd. Het is positiever. Zelfs de kantine is veranderd, echt alles. Het ziet er anders uit, het voelt anders, het eten is anders. Het was hier eerst altijd zo negatief. Nu stond ik daar en voelde ik dat er iets aan het gebeuren is. Ik weet niet wat, of waar, maar de sfeer is anders. Het vertrouwen is terug", geeft Ferdinand aan.

"Ik voel ook iets bij de staf", gaat Ferdinand verder. "Ze zijn optimistischer, ze komen elke dag tevreden naar hun werk. Dat is allemaal gegenereerd door Erik ten Hag, zijn team en mensen achter de schermen. Je kan de cultuur bij een club niet in je eentje veranderen, dat doe je samen. Ze zijn weer op het juiste pad en doen nog mee om vier prijzen. Niet dat ik denk dat ze er vier zullen winnen, maar het is fijn om naar Carrington te gaan en je optimistisch te voelen", laat een tevreden Ferdinand weten.

Lees ook: Malacia noemt een kwaliteit van Shaw waar hij nog van kan leren

Manchester United kan komend weekend zijn eerste prijs pakken, want dan wacht een ontmoeting met Newcastle United in de finale van de League Cup. Komende donderdag staat eerste de kraker in de Europa League tegen FC Barcelona op het programma. De eerste wedstrijd in Camp Nou werd 2-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen