NAC Breda en Hyballa verlaten Utrecht met schaamrood op de kaken

20 februari 2023, 21:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NAC Breda is maandagavond tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen in de Keuken Kampioen Divisie. Op bezoek bij Jong FC Utrecht verloor de ploeg van trainer Peter Hyballa met 4-1. MVV ging, mede door een doelpunt van Francisco Conçeicao, met 4-2 onderuit tegen Jong Ajax.

Jong FC Utrecht - NAC Breda 4-1

De carnavalskater gaat in Breda nog een paar dagen langer duren. NAC hoopte deze maandag te klimmen op de ranglijst, maar kwam van een koude kermis thuis. Tegen Jong FC Utrecht, de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie, werd er pijnlijk verloren.

De wedstrijd begon nog goed voor NAC, dat dankzij een kopbal van Tijs Velthuis in de vierde minuut op 0-1 kwam. Het was voor de club uit Breda het enige hoogtepunt voor de wedstrijd. De beloften uit Utrecht bogen nog voor rust de achterstand om in een voorsprong en liepen in de tweede helft naar 4-1.

Jong Ajax - MVV 4-2

MVV was een van de verrassingen van de eerste seizoenshelft in de Keuken Kampioen Divisie, maar is inmiddels afgezakt naar de zevende plaats. Tegen Jong Ajax werd de vijfde nederlaag van het kalenderjaar gelden. Eén van de doelpunten aan Amsterdamse zijde werd gemaakt Conceiçao, die zondag nog inviel bij het eerste elftal tegen Sparta Rotterdam. Kian Fitz-Jim, Mika Godts en Jaydon Banel scoorden de andere Amsterdams doelpunten, terwijl Sven Blummel en Jarne Steuckers namens MVV trefzeker waren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen