Sneijder schrikt: "Ik denk dat Luuk de Jong nu aankomt, dat kán niet"

20 februari 2023, 21:48   Bijgewerkt: 20 februari 2023, 21:54

Wesley Sneijder schrijft PSV af in de strijd om de landstitel. De analist van Veronica Offside ziet geen enkel lichtpunt in de ploeg van Ruud van Nistelrooij, die zondag niet voorbij FC Utrecht kwam (2-2).

"Ja, zeker", reageert Sneijder op de vraag of PSV de landstitel kan vergeten. Het gat met koploper Feyenoord is zes punten en PSV speelt dit seizoen nog tegen onder meer FC Twente, Ajax en AZ. "Los van het programma lijkt het alsof er niets in die ploeg zit. We zijn de laatste tijd kritisch geweest op Luuk de Jong; er was op een gegeven moment een sprintduel aan de zijlijn. Ik denk dat hij nu aankomt", grapt Sneijder. "Dat kán niet."

"Als je zo ver van het doel af speelt, dan wordt het gewoon moeilijk", stelt de voormalig middenvelder, die zich zorgen maakt om één speler in het bijzonder. "PSV moet nu oppassen dat Xavi Simons er niet in meegaat. Ik zag hem al wat minder blij zijn na het eerste doelpunt, al sprong hij bij het tweede doelpunt wel als eerste om Luuk heen. Je ziet hem toch niet zo happy als een paar weken geleden."

Bakayoko

PSV is met Noni Madueke en Cody Gakpo twee sterspelers kwijtgeraakt in januari, wat de jacht op de titel niet bepaald makkelijker maakte. Andy van der Meijde is nog niet helemaal overtuigd van de negentienjarige Johan Bakayoko als vervanger van Madueke. "Hij doet altijd hetzelfde, hij gaat alleen maar naar binnen. Als hij eens een schaar maakt en buitenom gaat, dan wordt hij ook onvoorspelbaarder voor de verdediger en gaat de verdediger ook twijfelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kunnen we in Godsnaam Sneijder geen analist noemen?

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Arm" PSV.😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen