Mogelijke transfercoup Ajax houdt gemoederen in Turkije bezig

20 februari 2023, 20:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax bemoeit zich volgens Takvim in de strijd om de handtekening van Arsen Zakharyan. Het is niet de eerste keer dat de Amsterdammers in verband worden gebracht met de middenvelder van Dinamo Moskou.

Het Turkse medium schrijft dat Ajax in gesprek is met Dinamo Moskou over een transfer in de komende zomer. De club uit Amsterdam zou proberen Zakharyan voor de neus van Galatasaray weg te kapen. Bij de Turkse club dacht men de negentienjarige middenvelder zo goed als binnen te hebben, maar wordt er nu toch gevreesd dat Zakharyan niet naar Istanboel verkast.

Anderhalf jaar geleden werd Zakharyan ook gelinkt aan een transfer naar Ajax. Ook onder meer Bayern München, Real Madrid en Internazionale werden genoemd als geïnteresseerde clubs. Sindsdien heeft Zakharyan een hoop wedstrijden voor Dinamo Moskou gespeeld. De teller staat nu op 69 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor vijftien doelpunten en twintig assists.

Zakharyan is een box-to-box-middenvelder die in eigen land weleens wordt vergeleken met Kevin De Bruyne. Zijn contract bij Dinamo Moskou loopt in de zomer van 2024 af. Volgens FootballTransfers vertegenwoordigt Zakharyan een transferwaarde van ruim achttien miljoen euro, waarmee hij de op een na meest waardevolle Russische voetballer van dit moment is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

A mag je zaken doen met een Russische club? B moet je dat willen op dit moment?

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ach dan is de oorlog al lang voor bij!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen