Newcastle-fan ten einde raad: hond eet finaletickets League Cup op

20 februari 2023, 18:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Newcastle United-fan Alan Carling is ten einde raad. Zijn hond Rudy heeft de tickets voor de League Cup-finale tegen Manchester United opgegeten, schrijft de supporter op Facebook. Het is daarom nog maar de vraag of hij zondag aanwezig kan zijn bij de finale op Wembley.

De trouwe fan had zaterdag al een slechte dag toen hij Newcastle met 0-2 zag verliezen van Liverpool, maar het werd nog erger toen hij thuiskwam van de wedstrijd. Zijn hond had brieven opgegeten die door de brievenbus waren gekomen, waaronder een envelop die tickets bevatte voor de finale. Alan publiceerde foto's van het resultaat en van zijn poging om de gescheurde stukjes nog samen te voegen. 

 "Dit is mijn hond Rudy", schrijft Alan op Facebook. "Rudy is een ******hond, die denkt dat er wordt ingebroken als een brief door de brievenbus komt. Rudy vond het een leuk idee om de Wembley-tickets op te eten die werden afgeleverd toen ik niet thuis was. De hond is voor 5 euro te koop."

Alan heeft nog tijd om uit te leggen wat er precies is gebeurd: The Sun schrijft dat hij wellicht nieuwe tickets kan krijgen. Ook zijn veel stadions toegankelijk via digitale tickets, maar het lijkt er niet op dat Alan daarover beschikt.

Volg FCUpdate op Instagram voor de leukste foto's, filmpjes en nieuwtjes!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen