Oud-PSV'er maakt indruk in Duitsland: "Onmisbare speler geworden"

20 februari 2023, 18:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Philipp Max neemt het dinsdagavond met Eintracht Frankfurt in de Champions League op tegen Napoli. Een fantastisch affiche voor de Duitse club en de linksback, die in de winter op huurbasis de overstap maakte naar Eintracht Frankfurt. Duitse media zien de verdediger zich uitstekend staande houden in de Bundesliga.

Max maakte in de winterstop de overstap naar Eintracht Frankfurt, dat hem in de zomer definitief moet overnemen van de Eindhovenaren. De linksachter kwam in het verleden al uit voor Augsburg in de Bundesliga en heeft zich bij de huidige nummer zes van Duitsland ook direct in de basis gespeeld: "De investering om Max in de zomer definitief vast te leggen, gaat zich zonder twijfel terugbetalen", verwacht de Frankfurter Rundschau na de eerste optredens van Max in Duitsland.

De 29-jarige voetballer knokte zich direct in de basis bij Eintracht Frankfurt, waar hij voornamelijk uit de voeten komt als wingback in het 3-5-2 systeem van de Europa League-winnaar van het vorige seizoen. "Hij heeft zich heel snel ontwikkeld tot een onmisbare speler. Misschien is het grootste compliment dat hij niet speelt alsof hij hier drie weken, maar eigenlijk al jaren is", klinkt het in de Duitse krant.

Lees ook: De Mos ziet PSV niet terugkomen in titelstrijd: "Er zijn te veel problemen"

Niet alleen de media is positief over de voormalig speler van PSV, die op voorspraak van Roger Schmidt naar Eindhoven kwam. Ook Sportief directeur Markus Krösche is in zijn nopjes met het aantrekken van de linksback: "Hij wordt steeds beter. Hij kent de Bundesliga en de manier waarop we voetballen vanuit zijn PSV-tijd met Roger Schmidt", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen