De Mos ziet PSV niet terugkomen in titelstrijd: "Er zijn te veel problemen"

20 februari 2023, 17:40

Aad de Mos verwacht niet dat PSV na het puntverlies tegen FC Utrecht (2-2) nog terug kan komen in de titelstrijd. De voormalig-trainer is van mening dat er momenteel te veel problemen zijn binnen de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij, waardoor PSV nog een zware fase in dit seizoen te wachten staat.

Het was duur puntverlies van PSV op bezoek bij FC Utrecht. De Eindhovenaren kwamen knap terug van een achterstand, maar gaven in een mum van tijd de voorsprong weer uit handen: "Door de overwinningen van Feyenoord en Ajax is het gat wéér groter geworden. En je krijgt geen gemakkelijk programma", doelt De Mos in een video van het Eindhovens Dagblad op duels tegen onder meer Ajax en AZ. 

De oud-trainer vindt het een probleem dat er weinig vastigheid is bij de Brabantse club: "Er is nog steeds geen vaste opstelling gevonden. Er zijn te veel problemen en het is te veel middelmaat", is dan ook zijn conclusie. Een reden voor het gewijzigde elftal was tegen FC Utrecht nog dat er een aantal afwezigen waren in Eindhoven, maar het is iets wat De Mos vaker ziet terugkomen.

Komende week wacht voor de formatie van Ruud van Nistelrooij een zeer belangrijke en bepalende week. Donderdag komt Sevilla naar het Philips Stadion, waar het een week geleden met 3-0 van verloor. Er zal een wonder verricht moeten worden tegen de Spanjaarden, waarna zondag een Eredivisie-duel met FC Twente wacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen