'Spelers van Roda JC tijdens uitgaan betrokken bij handgemeen'

20 februari 2023, 17:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een aantal spelers van Roda JC zijn zondagavond betrokken geraakt bij een handgemeen in een uitgaansgelegenheid in Heerlen. Dat meldt De Limburger. Op sociale media circuleert een filmpje waarin spelers van de Limburgse club betrokken zouden zijn bij het nodige duw- en trekwerk.

De Kerkraders kwamen zondagmiddag nog op het veld in actie, want in Doetinchem stond het duel tegen De Graafschap op het programma. De formatie van trainer Edwin de Graaf ging op De Vijverberg met 2-0 onderuit, maar de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie liet wel weten dat er nog een carnavalsactiviteit op het programma.

Volgens De Limburger is dat zondag in ieder geval niet helemaal goed gegaan en algemeen directeur Jordens Peters is op de hoogte van het voorval in Heerlen: "Ik wil het klein houden, het is wat mij betreft een storm in een glas water. We gaan het er intern zeker over hebben. Daar wil ik het bij laten", aldus de voormalig-verdediger.

Volgens de Limburgse krant heeft de politie in ieder geval geen aanhoudingen verricht. De Kerkraders zullen ongetwijfeld een beter carnavalsweekend hebben gekend, want de nederlaag in Doetinchem en het incident was niet hetgeen waar de ambitieuze club op zat te wachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen