Boadu ontwaakt uit zijn slaap en is weer belangrijk voor AS Monaco

20 februari 2023, 15:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij AS Monaco heeft Myron Boadu eindelijk weer eens gescoord, nadat de spits vier maanden droog stond. Na wat pech met blessures kon de Nederlander weer meedoen. Boadu kon zich na afloop van de wedstrijd tegen Stade Brest verheugen op lovende kritieken van zijn trainer Philippe Clement.

Het was pas het vijfde duel voor Boadu bij Monaco dit seizoen. Tegen Stade Brest mocht de aanvaller zondag in de 67e minuut invallen. De spits had weinig tijd nodig om te scoren, want in de 75e minuut was het al raak. Een betere start van je invalbeurt kan haast niet.

Lees ook: Mundo Deportivo ziet nieuwe realiteit voor Frenkie de Jong

Trainer Clement was goed te spreken over de mentaliteit van de Nederlands international: "Hij traint goed en solliciteert naar meer speeltijd. Mentaal en fysiek staat hij er goed voor, hij laat zien dat hij wil spelen en dat waardeer ik", geeft de oefenmeester aan tegenover de Franse pers.

De concurrentie voor Boadu is moordend, want met onder meer Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Kevin Volland en Takumi Minamino heeft Clement voorin 'grote' namen rondlopen. Clement is desondanks heel tevreden met Boadu. "Hij pusht anderen om zichzelf te overtreffen, daardoor groeien we ook als team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen