Toornstra houdt alles open en zegt nog geen nee tegen zijn oude club

20 februari 2023, 14:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jens Toornstra keerde afgelopen zomer terug bij FC Utrecht. In de Domstad komt de middenvelder weer aan het voetballen toe en dat is wat de ex-Feyenoorder graag wilde na zijn vertrek uit Rotterdam. Hoewel Toornstra bij FC Utrecht een contract heeft tot medio tot medio 2024 - mét een optie op nog een jaar - sluit hij een terugkeer bij ADO Den Hag niet uit.

In Den Haag en omstreken zien ze graag spelers terugkeren bij de club. De naam van Toornstra prijkt misschien wel bovenaan het lijstje. In gesprek met Omroep West gaat de speler daar op in. "Je weet nooit wat het leven brengt. Ik vind het vooral fijn dat ik gewoon kan blijven wonen waar ik woon. Dat kan bij een club als Utrecht, maar natuurlijk ook bij een club als ADO. Misschien hebben ze me ooit nodig en heb ik geen club, dan zou dat zeker een mogelijkheid zijn", reageert Toornstra.

Dick Advocaat is nu de trainer bij de club uit Den Haag. Toornstra heeft bij Feyenoord ook al dik anderhalf jaar samengewerkt met de Haagse oefenmeester. Maar een eventuele terugkeer naar ADO is niet afhankelijk van de trainer die er op dat moment zit. "Ik draag ADO een heel warm hart toe. Ik heb daar ook hele mooie jaren gehad. Maar welke trainer daar nu momenteel zit, draagt voor mij niet per sé bij aan dat gevoel."

Lees ook: FC Utrecht slaat slag en heeft Zakaria Labyad definitief binnen

Na vele jaren bij Feyenoord wilde de middenvelder toch wat meer gaan spelen en besloot daarom te vertrekken. Nu speelt de routinier zijn wedstrijden bij FC Utrecht en daar kan hij wekelijks renen op een basisplaats. "Op mijn leeftijd – ik ben bijna 34 – is het fijn dat je nog wekelijks kan spelen en daar ook de kans voor krijgt. Dat is mijn voornaamste beweegreden geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen