Kraay jr. over aankoop Feyenoord: "Voor een appel en een ei binnengehaald"

20 februari 2023, 13:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hans Kraay jr. is erg te spreken over het centrale duo van Feyenoord. Niet alleen Lutsharel Geertruida, ook Dávid Hancko maakt veel indruk bij de huidige koploper van de Eredivisie.

In Goedemorgen Eredivisie begon Kraay jr. zondagochtend over Hancko die het uitstekend doet voor iemand die voor een paar miljoen is overgekomen. "Ik zou graag eens willen weten wie Hancko voor een appel en een ei heeft gehaald bij Feyenoord. Want 5/6 miljoen is een appel en een ei. Deze jongen is toch geschikt voor alles onder de top 3 of 4 in Engeland", vertelt de analist in het programma van ESPN.

Aan tafel bespreekt Kraay jr. het optreden van het centrale duo van Feyenoord in de topper tegen AZ. Hoewel Feyenoord zeker niet de beste wedstrijd speelde sinds de winterstop, haalden Geertruida en Hancko opnieuw een goed niveau. "Er zijn er twee zo verschrikkelijk goed. Dat zijn Geertruida en Hancko in een hele slechte wedstrijd", is de verslaggever dan ook lyrisch. En dan heeft trainer Arne Slot binnenkort ook weer de beschikking over Gernot Trauner, die momenteel op de weg terug is van een blessure. "Ik hoorde Hans vorige week nog zeggen dat Trauner er helemaal klaar voor was, maar ik vraag me af of dat nog wel nodig is", vraagt Marciano Vink zich af.

Lees ook: Tip voor Koeman: "Die moet je sowieso bij het Nederlands elftal halen"

Wie moet Slot slachtofferen als Trauner weer inzetbaar is? "Doorgaans is dat Marcus Pedersen die dan het kind van de rekening wordt en dat Geertruida dan aan de rechterkant gaat spelen. Af en toe moet je ook gewoon even op je beurt wachten in deze voetballerij", sluit Kraay jr. af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen