Grote zorgen in België: supporter valt van de tribune

20 februari 2023, 09:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zondagavond vond er bijna een drama plaats op de tribune bij het Belgische STVV. Na het laatste fluitsignaal viel een fan van de tribune, maar gelukkig waren de hulpdiensten er snel bij en is er een echte ramp voorkomen in het land van onze zuiderburen.

De supporter viel van de tribune af en viel echt enkele meters naar beneden. Hij landde achter de boarding achter het doel. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de man werd uiteindelijk overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Sporza meldt dat volgens de eerste berichten de fan buiten levensgevaar verkeert. De man zou ook bij bewustzijn geweest zijn toen hij naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Het had allemaal veel erger kunnen aflopen, maar gelukkig lijkt de schade mee te vallen.

Lees ook: Zien: woedende Noa Lang scheldt iedereen de huid vol in spelerstunnel

De coach van STVV Bern Hollerbach stond in een interview met Eleven Sports ook meteen stil bij het incident. "Hopelijk verkeert de fan in goede gezondheid, want dat is het allerbelangrijkste", zei de Duitse trainer na de met 0-1 verloren wedstrijd tegen KVC Westerlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen