Ten Hag werkt 'op de achtergrond' hard aan gedroomde contractverlenging

19 februari 2023, 19:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sinds de komst van Erik ten Hag naar Manchester United is de glimlach teruggekeerd bij de club die ooit bij de wereldtop hoorde, maar in een jarenlang verval terechtkwam. Na de overwinning op Leicester City (3-0) benadrukt Ten Hag de haast bij de contractverlenging van Marcus Rashford.

Rashford is een van de grote sterren bij United dit seizoen, die onder Ten Hag helemaal opbloeit. De vleugelflitser alias spits heeft een contract dat afloopt in 2024, Ten Hag vertelt tegen Sky Sports dat hij Rashford koste wat kost langer wil behouden. "Natuurlijk is het nieuwe contract van Rashford een prioriteit", zei Ten Hag. "Daar werken we aan, gewoon afwachten, maar op de achtergrond werken we hard. Natuurlijk moeten we hem behouden."

United staat vijf punten achter op koploper Arsenal, dat een wedstrijd minder gespeeld heeft. Het is dus een flinke klim, maar een titel kan er nog zeker inzitten voor United. Maar Ten Hag wil daar nog niet aan denken: "Daar denken we niet aan, we denken aan morgen, we moeten een betere versie van onszelf zijn en daar moeten we voor werken. We zijn in februari, dus kijk niet ver vooruit", aldus de oefenmeester tegen Sky

Weghorst onvoldoende

Waar United swingend Leicester City wist te verslaan, was het voor Wout Weghorst een ongelukkige middag. De spits alias aanvallende middenvelder krijgt van zowel The Manchester Evening News als The Sun een onvoldoende voor zijn optreden. Beide media gaven hem een vijf. Naast het bestaan als spits is Weghorst inmiddels omgetoverd tot een aanvallende middenvelder, mede door de blessure van Christian Eriksen. Maar ook daar wil het nog niet helemaal lukken, het is dus nog maar de vraag of de Tukker speelminuten krijgt als United weer helemaal fit is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weghorst was anders weer een heel aantal keren zeer nuttig aanwezig bij de aanvallen. Bij de treffer van Sancho trekt hij enorm slim het gat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen