Uitgescholden Vinícius haalt zijn gram, maar laat zich zelf ook gaan

18 februari 2023, 22:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Real Madrid heeft zaterdagavond drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Osasuna. De nummer twee van LaLiga won met 0-2 en heeft daardoor een achterstand van vijf punten op Barcelona, dat nog een wedstrijd tegoed heeft.

Een aanwezige toeschouwer misdroeg zich tijdens een minuut stilte voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië, door de tekst 'Vinícius hijo de puta' ('Vinícius, hoerenzoon') te roepen, tot hoorbare verbijstering van andere supporters. Zelf schold Vinícius tijdens de wedstrijd met dezelfde woorden. Hij riep iets als 'hoerenzoon, in je reet' richting scheidsrechter José Luis Munuera Montero toen tegenstander Darko Brasanac geen gele kaart kreeg na een overtreding op.

Veel scheldwoorden dus in Pamplona, maar doelpunten bleven lange tijd uit. De eerste helft kende een vrij laag tempo en weinig serieuze kansen. De beste mogelijkheid voor Real Madrid was voor Vinícius Júnior, die reageerde op een slechte terugspeelbal van Jon Moncayola. Van dichtbij stuitte de aanvaller echter op keeper Sergio Herrera. Aan de overzijde liet Ante Budimir een goede mogelijkheid liggen aan de rand van het strafschopgebied.

Kort na de pauze krulde Rodrygo de bal naast en werd een treffer van Vinícius afgekeurd vanwege buitenspel. Na een uur spelen trof Moi Gómez de paal en even later schoot Moncayola maar net naast. Twaalf minuten voor tijd trok Real Madrid de wedstrijd toch naar zich toe. Vinícius verstuurde een lage pass naar de vrijgelopen Federico Valverde, die het openingsdoelpunt. Vinícius zag vervolgens opnieuw een treffer afgekeurd worden, maar Marco Asensio zorgde toch nog voor de 0-2. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen