Arnold Bruggink kondigt laatste optreden bij ESPN alvast aan

18 februari 2023, 19:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arnold Bruggink is donderdag (voorlopig) voor het laatst te zien als analist van ESPN. De voormalig aanvaller lijkt de nieuwe technisch directeur van FC Twente te worden. Als alles goed verloopt, begint hij in maart aan zijn nieuwe klus.

Bruggink is zaterdagavond nog aanwezig in De Kuip om de analyse te doen van Feyenoord - AZ. Hij heeft naar eigen zeggen nog niet met Twente gesproken, ondanks dat de club aankondigde dat zijn komst nabij is. "Ik wist van het persbericht. Paul van der Kraan stuurt iedere week een nieuwsbrief. Ik wist dat hij dat zou doen en wat erin zou staan, daar heb ik ook mijn goedkeuring aan gegeven. Er stond in 'midden maart' en eigenlijk is het al enigszins begonnen. Ik heb ook met de baas van ESPN gesproken. Vanaf begin maart ga ik er vol in."

"Ervan uitgaande dat alles goed komt, doe ik deze wedstrijd en donderdag een studio-uitzending rondom de Europa League en Conference League. Daarna houdt het voorlopig op", kondigde Bruggink aan. Een duidelijk plan voor zijn periode als directeur kon hij nog niet ontvouwen. "Mijn eerste idee is: ik wil zo snel mogelijk met Jan Streuer mee. Hij is officieel tot 1 juli technisch directeur en ik hoop dat hij tot 1 september blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen