Emiliano Martínez krijgt volle laag van boze trainer Unai Emery

18 februari 2023, 17:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Unai Emery 'schaamt zich' voor het laatste doelpunt dat Arsenal maakte in de wedstrijd tegen zijn Aston Villa. Omdat Aston Villa-keeper Emiliano Martínez was meegekomen bij een corner in de blessuretijd, kon Gabriel Martinelli in de tegenaanval de 2-4 maken in een leeg doel.

Martínez, die de 2-3 van Arsenal al op zijn naam had gekregen omdat een schot ongelukkig tegen zijn lichaam belandde, deed een ultieme poging om zijn ploeg nog een punt te bezorgen. Die pakte echter niet gelukkig uit. Volgens Emery besloot de Argentijn zelf om mee naar voren te gaan. De trainer kon zich absoluut niet vinden in die keuze.

"Hij besloot zelf om naar voren te gaan. Zij zijn de hoofdrolspelers, maar ik heb hem verteld dat ik er geen voorstander van was", zegt Emery tegen BT Sport na het laatste fluitsignaal. "Het komt misschien één of twee keer voor dat een keeper zo scoort, maar je krijgt vaker tegengoals. We hebben vandaag ook te veel tijd verspild."

Ook bij de BBC kreeg Martínez de volle laag van zijn trainer. "Ik schaam me voor het laatste doelpunt. Ik heb mijn keeper nooit verteld dat hij naar voren moest gaan. Dat is niet wat we willen. We moeten ons hoofd erbij houden en slim zijn. Hij besloot het op eigen initiatief. Hij weet nu wat ik ervan vind."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen