Nieuwe ontwikkelingen: Greenwood houdt geheim gesprek en gebruikt sociale media

18 februari 2023, 17:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mason Greenwood heeft contact gehad met meerdere ploeggenoten bij Manchester United, zo schrijft The Sun. De aanvaller sprak op het terrein van de club in het geheim met meerdere spelers. Ook heeft hij ploeggenoten benaderd op sociale media om de banden aan te halen.

Greenwood zou met name contact hebben gezocht met de ploeggenoten die hij het langst kent. De 21-jarige speler, die niet meer wordt verdacht van mishandeling en poging tot verkrachting van zijn ex-vriendin Harriet Robson, wilde zijn verhaal doen. Hij wilde dat de spelers hun eigen conclusies konden trekken, zo klinkt het.

Lees ookTen Hag moet geduld hebben: 'Greenwood keert dit seizoen nog niet terug'

Greenwood is nog steeds geschorst door zijn club, die aankondigde een 'eigen proces' te volgen om te bepalen wat de vervolgstappen worden. Vorige week meldde The Sun al dat Erik ten Hag heeft gebeld met Greenwood en zich opgelucht toonde dat de aanklachten tegen zijn aanvaller zijn komen te vervallen.

Naar verluidt is Manchester United van plan om met de spelers van de mannen- en vrouwenploeg te spreken om te bepalen of een terugkeer van Greenwood wenselijk is. Eerder meldde The Athletic dat spelers van de vrouwenploeg zich niet comfortabel voelen bij de mogelijke terugkeer van Greenwood, terwijl de technische staf verdeeld zou zijn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen