Sneijder verklapt uitkomst van 'kopje koffie' met Van der Sar

18 februari 2023, 12:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder en Edwin van der Sar hebben de strijdbijl begraven. De voormalig Ajacied en huidige algemeen directeur van Ajax haalden in verschillende praatprogramma's naar elkaar uit, maar zijn inmiddels met elkaar om tafel gegaan om dat uit te praten. Verdere intenties waren er bij dat gesprek niet, verzekerde Sneijder.

De ruzie begon toen Sneijder aan tafel bij Veronica Offside aangaf dat hij WK-smaakmaker Azzedine Ounahi bij Ajax had aanbevolen. Volgens hem wilde de Marokkaanse middenvelder heel graag, maar kreeg hij van Van der Sar te horen dat de financiële middelen er niet waren. Van der Sar zelf vertelde later bij Rondo dat de vork iets anders in de steel stak. "Hij probeerde in dat gesprek nog drie spelers door mijn strot te duwen. Wees dan een vent en kom gewoon aan de directietafel zitten, maar vertel het niet tussen neus en lippen door bij een bekerwedstrijdje in Den Bosch."

Om dat uit te praten, spraken de twee af om koffie te drinken. Dat vertelde Sneijder vrijdagavond in Veronica Offside. "Het was informeel, om de lucht te klaren. We hebben het gewoon over bepaalde dingen gehad. Hij vroeg mij wat mijn ambities zijn. Daar was hij niet van op de hoogte, dus dat heb ik allemaal nog een keer verteld." Of Sneijder iets voor Ajax zou kunnen betekenen, is daarbij niet ter sprake gekomen. "Ik ben daar niet naartoe gegaan om te solliciteren. Anders had ik m'n cv wel meegenomen."

Ook had Sneijder niet het idee dat Van der Sar het gesprek inging om hem te paaien, zodat hij zich minder negatief zou uitlaten over Ajax. "Ik ga hier niet in een keer een blad voor m'n mond nemen. Waar ik kritisch kan of moet zijn, daar ben ik kritisch", verzekerde Sneijder. "Daar ben ik toch ook niet voor te vangen? Ik drink gewoon een bakje koffie met iemand. Dat doe ik zo vaak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen