'Slot is er uit en wijst vervanger geschorste Kökcü tegen AZ aan'

17 februari 2023, 19:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord kan in de topper van zaterdag tegen AZ niet beschikken over aanvoerder Orkun Kökcü. De aanvoerder is geschorst omdat hij vorige week tegen sc Heerenveen in de slotfase zijn vijfde gele kaart van het seizoen pakte. Volgens 1908.nl heeft trainer Arne Slot inmiddels besloten wie de middenvelder zaterdagavond tegen AZ moet gaan vervangen. 

Volgens de doorgaans goed ingevoerde site zullen Mats Wieffer en Quinten Timber het verdedigende blok op het middenveld gaan vormen. Wieffer kampte deze week met ziekte maar zou daarvan voldoende hersteld zijn om te gaan starten tegen de nummer twee van de ranglijst. Voor hen krijgt Javairo Dilrosun op 'tien' de voorkeur boven Ezquiel Bullaude en Mohamed Taabouni, zo is de verwachting. 

Lees ook: Slot maakt nieuwe aanvoerder bekend voor kraker tegen AZ

In de aanval is Santiago Giménez zeker van een basisplaats. Op de vleugels heeft Slot een keuze te maken tussen Oussama Idrissi, Igor Paixão en Alireza Jahanbakhsh. De Braziliaan Paixão lijkt van dat drietal degene te zijn die op de bank zal gaan starten. In de achterhoede lijkt Slot weinig te hoeven puzzelen. Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, David Hancko en Quilindschy Hartman zullen vermoedelijk de achterste linie voor doelman Timon Wellenreuther gaan vormen. 

Verwachte opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Dilrosun; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar moet het mee lukken, al had ik Paixao wel willen zien starten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen