Zieke Poldervaart geeft dankwoord: "Dit geeft mij heel veel energie"

17 februari 2023, 14:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Adrie Poldervaart ligt sinds begin februari in het ziekenhuis, zijn club De Graafschap kan op dit moment nog niks zeggen over de revalidatieperiode. De oefenmeester lijdt aan het Syndroom van Guillain-Barré, daarnaast heeft hij een zeldzame variant van de spierziekte.

Richard Roelofsen is de eindverantwoordelijke bij de club, samen met de andere leden uit de technische staf. 'Het moge duidelijk zijn' dat Poldervaart niet aanwezig was op de club, aldus de Superboeren op hun eigen website. Poldervaart liet ook van zich horen in het statement van de club uit Doetinchem. "Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ieder hartelijk te bedanken voor de vele kaarten, bloemen en cadeaus die ik heb mogen ontvangen", aldus Poldervaart.

"Dit geeft mij heel veel energie om deze aandoening te overwinnen. Vanuit het hele land en van allerlei clubs ontvang ik steunbetuigingen en beterschapswensen. Daar ben ik zeer dankbaar voor en dat doet een mens goed. Daarnaast heb ik bezoek gekregen van allerlei mensen die de moeite hebben genomen om mij op te zoeken. Enorme dank voor alle steun die ik heb mogen ontvangen!"

Ellendig en machteloos

Vorig weekend gaf Poldervaart via ESPN een update over zijn situatie. "Ik voel me ellendig en machteloos. Maar ik wil graag dat je de mensen vertelt wat ik mankeer, zodat ze niet denken dat ik een overspannen trainer ben die te weinig punten heeft en thuiszit", zei Hans Kraay jr. namens Poldervaart. De Superboeren staat veertiende in de KKD, maar heeft wel De Treffers verslagen in de beker. Dit weekend staat er een thuiswedstrijd tegen Roda JC op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen