Neymar 'viert' verlies met McDonald's en wordt gelinkt aan PL

17 februari 2023, 13:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het huwelijk tussen Neymar en Paris Saint-Germain lijkt als een nachtkaars uit te gaan. De Braziliaanse sterspeler werd daags na het verloren Champions League-duel met Bayern München gespot op een pokeravond en in de McDonald's. Een grote middelvinger naar teamgenoot Kylian Mbappé, die pleitte voor rust en goed eten bij zijn teamgenoten.

"Al onze spelers moeten gezond zijn. Iedereen moet goed slapen en eten om ons voor te bereiden op de wedstrijden die komen", waren de woorden van de jonge Fransman na de verloren clash met Bayern München. Zijn teamgenoot lijkt hier maling aan te hebben, gezien zijn fratsen na het duel. De Franse media kunnen er maar slecht mee omgaan dat een van hun oogappels zich zo laat gaan.

Kus mijn kloten

"Als je naar de foto's kijkt zie je hem lachen. Hij lacht Mbappé uit en hij heeft er plezier in dat hij Kylian Mbappé belachelijk kan maken. Ik weet niet wat dat in de kleedkamer gaat betekenen", aldus Eric Di Meco op radiozender Europe 1. De oud-international vindt het respectloos. "Iemand die denk dat dit niet gedaan is om te provoceren, die leeft op een andere planeet. Dat is echt zeggen tegen Mbappé: kus mijn kloten."

Volgens journalist Santi Aouna is Neymar ook op weg naar de uitgang. Todd Boehly, de eigenaar van Chelsea, heeft de entourage van Neymar ontmoet om te overleggen over een eventuele overstap van de Braziliaan naar Stamford Bridge. Volgens Foot Mercato ziet Paris Saint-Germain een vertrek van de 31-jarige aanvaller wel zitten. Het contract van Neymar verloopt pas in 2027, tot die tijd verdient hij een slordige veertig miljoen euro per jaar. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen