Oud-ploeggenoot fileert Hazard: "Meest luie ploeggenoot die ik ooit had"

17 februari 2023, 12:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Eden Hazard is inmiddels gedegradeerd tot bankzitter bij Real Madrid, maar hij was ooit een van de beste spelers ter wereld. De Belg moest het echter niet hebben van zijn inzet op het trainingsveld. Oud-teamgenoot John Obi Mikel doet een pijnlijk boekje open over de vleugelflitser. 

"Ik wist pas hoe belangrijk trainen was voor Chelsea-spelers tot ik bij Chelsea ging voetballen. De manier waarop ze speelden tijdens wedstrijden was zoals op training. Vliegende tackles, gevechten. Er werd vaak gebokst omdat iedereen de basiself wilde halen in het weekend. Er was geen plek voor: oh, vandaag heb ik geen zin om te trainen. De enige speler die dat wil dacht en ermee wegkwam, dat was Eden Hazard", lacht Mikel in een radio-uitzending van Dubay Eye 103.8. 

 

Hij houdt van zijn eten!

Een pijnlijke constatering waar Hazard vast niet op zat te wachten. "Hij trainde echt nooit! Hij is de meest luie voetballer die ik ooit in m'n leven gezien heb. Maar in het weekend stond hij er altijd, dan was hij de Man van de Match. Als je nu naar hem kijkt, zie je dat hij opnieuw wat is afgevallen. Maar bij Chelsea zat hij de avond voor een wedstrijd twintig minuten lang pudding te eten. Hij houdt van z'n eten. Maar dan ging hij slapen, werd hij 's morgens wakker en produceerde hij in de namiddag."

De Belg kwam dit seizoen tot bijna driehonderd speelminuten in alle competities, verdeeld over negen wedstrijden. In het eerste seizoen (2019/20) dat hij bij Real Madrid speelde stond hij het grootste gros van de wedstrijden in de basis, maar sindsdien heeft hij geen seizoen gehad waarin hij minder dan duizend speelminuten maakte. Ter vergelijking: Karim Benzema staat dit seizoen, ondanks zijn flinke blessureleed, al op tweeduizend minuten. Real Madrid betaalde meer dan honderd miljoen euro voor Hazard in 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen