Mo Ihattaren komt met geheimzinnige boodschap op Instagram

17 februari 2023, 12:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohammed Ihattaren heeft weer van zich laten horen. Wat hij met zijn geheimzinnige boodschap in zijn Instagram Stories wil zeggen, is niet helemaal duidelijk.

Ihattaren deelt op Instagram een afbeelding met een Arabische tekst die in het Nederlands wordt vertaald. 'Geef de mensen niet meer dan dat ze waard zijn. Voorwaar, zelfs de roos sterft door te veel water', valt er te lezen.

Sinds dinsdag is Ihattaren weer op vrije voeten nadat hij op zondag werd gearresteerd op verdenking van het mishandelen van Yasmine Driouech. De TikTok-ster stapte in de nacht van zaterdag op zondag het politiebureau binnen om aangifte te doen en probeerde de aangifte later in te trekken.

Contract op het spel

Ihattaren haalt al tijden alleen nog maar om de verkeerde redenen de headlines en zou nu zelfs moeten vrezen voor zijn contract bij Juventus. De Italiaanse topclub is not amused dat het enfant terrible zich opnieuw in de nesten heeft gewerkt. Er bestaat volgens het Algemeen Dagblad een kans dat Juventus na het meest recente incident reden ziet Ihattaren te ontslaan.

Zie ook: Ihattaren laat zien wat hij doet op eerste avond na vrijlating

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zucht.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen