'Ten Hag dreigt Rashford kwijt te raken aan Premier League-rivaal'

16 februari 2023, 08:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marcus Rashford (25) is dit seizoen van onschatbare waarde voor het Manchester United van trainer Erik ten Hag. De aanvaller heeft zijn contract, dat loopt tot de zomer van 2024, nog altijd niet verlengd. Volgens Football Insider hoopt Arsenal daar van te gaan profiteren. 

Afgelopen zomer waren The Gunners ook al in de markt voor Rashford, maar die besloot onder Ten Hag voor zijn kans te gaan. Die keuze pakte tot nu toe uitstekend uit voor de Engelsman. In 34 wedstrijden in alle competities was hij al 21 keer trefzeker en bereidde hij acht keer een treffer van een ploeggenoot voor. Ter vergelijking: vorig seizoen onder Ole Gunnar Solskjaer en diens opvolger Ralph Rangnick bleef de teller steken op een mager totaal van vijf doelpunten en twee assists.

Lees ook: 'Rashford zag op laatste moment af van overgang naar Barcelona'

Arsenal is op zoek naar extra opties voor de voorhoede vanwege de blessure van zomeraanwinst Gabriel Jesus. De Braziliaan kwam over van Manchester City en was bezig aan een prima seizoen, tot hij op het WK in Qatar tegen een knieblessure aanliep die hem sindsdien langs de kant houdt. Voorlopig wordt hij vervangen door Eddie Nketiah, maar Arsenal-manager Mikel Arteta zou in Rashford een buitenkansje zien om zijn voorhoede spectaculair te versterken. 

United lijkt niet van plan mee te werken aan een zomers vertrek van Rashford, zelfs niet als dat betekent dat hij een jaar later transfervrij de deur uit zou lopen op Old Trafford. In de tussentijd hopen de club en Ten Hag de verbintenis van de Engelse spits zo snel mogelijk open te breken en aanzienlijk te verlengen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen