Harde kritiek op Fernandez: "Zak geld vindt het ook moeilijk om te verdedigen"

16 februari 2023, 00:03

Kees Kwakman is in het programma Voetbalpraat ontzettend kritisch op Chelsea-aanwinst Enzo Fernández. De middenvelder kwam in de winterstop voor liefst 120 miljoen euro over van Benfica, maar weet nog niet te overtuigen in Londen. In de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund zag Fernández er bij de goal niet best uit.

"Een zak geld kan niet scoren, maar een zak geld vindt het ook moeilijk om één-op-één te verdedigen", begint Kwakman. "Dat zag je wel bij die goal, achteruit lopen bleek niet zo makkelijk", gaat de oud-prof verder.De analist van ESPN heeft sowieso nog geen goede indruk van het vernieuwde Chelsea. "Dat moet dan op elkaar ingespeeld worden. Je ziet ook dat er heel veel wisselingen zijn in dat elftal, wat ook niet raar is, want die trainer wil natuurlijk al die nieuwe spelers een keer proberen."

Desalniettemin zag Kwakman wel al verbetering met vorige wedstrijden. "Ze hadden vandaag eigenlijk gewoon moeten winnen, in de eerste helft kregen ze al grote kansen en in de tweede helft was de keeper van Dortmund goed", weet de Volendammer.

Chelsea liep in de eerste wedstrijd van de achtste finale van de Champions League tegen een 1-0 nederlaag aan. Karim Adeyemi werd de matchwinner voor thuisploeg Dortmund. Door de kleine nederlaag blijven de Londenaren hoop houden op een goede afloop in de return.

Lees ook: Concurrent Malen leidt Dortmund met ongekende counter langs Ziyech

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen