Flinke celstraffen voor inbrekers van woning Di María, 500.000 euro gestolen

15 februari 2023, 22:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Twee mannen die hebben ingebroken in de woning van Ángel Di María (35), zijn voor hun misdrijven veroordeeld tot serieuze gevangenisstraffen. Het duo moet respectievelijk drie en vier jaar de cel in. 

De inbraak vond plaats op 14 maart 2021, toen Di María nog onder contract stond bij Paris Saint-Germain. De huidig speler van Juventus was zelf toendertijd niet aanwezig in de woning, omdat hij een wedstrijd speelde tegen Nantes (1-2 verlies).

Na de wedstrijd werd de Argentijnse middenvelder op de hoogte gesteld van het voorval, waarna Di María in volle vaart naar zijn woning terugkeerde. De vrouw en twee kinderen waren ten tijde van de overval wel thuis, maar hebben niks van de inbraak meegekregen.

Uit een kluis werden onder meer veertig luxe horloges, juwelen en flinke sommen contact geld gestolen. Naar schatting werd er in totaal een bedrag van ongeveer 500.000 euro buitgemaakt door de inbrekers. Een derde verdachte werd veroodeeld tot een celstraf van een half jaar, maar wel op voorwaardelijke basis. Twee vrouwen die ook waren aangeklaagd voor de inbraak werden door de rechter vrijgesproken. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen