Bruggink kan 'zo snel mogelijk' beginnen aan klus bij FC Twente

15 februari 2023, 15:24

Arnold Bruggink zou weleens op zeer korte termijn kunnen beginnen aan zijn nieuwe baan als technisch directeur van FC Twente. Hoewel zijn definitieve ja-woord nog op zich laat wachten, is er als het aan zijn voorganger Jan Streuer ligt geen tijd te verliezen. 

Streuer en Bruggink hebben inmiddels met elkaar gesproken, schrijft Tubantia woensdagmiddag. "Het beste is als Arnold zo snel mogelijk aansluit. Op 1 maart bijvoorbeeld, of misschien wel eerder", wordt de 71-jarige Streuer geciteerd door de krant. "Er moet het nodige gebeuren, want er zullen de komende zomer wat transfers gaan plaatsvinden", verwacht hij. "Bij zulke gesprekken moet Arnold al aanschuiven, net als bij de gesprekken met de spelers van wie de contracten aflopen."

Lees ook: Arnold Bruggink twijfelt nog over functie bij onrustig FC Twente

Dat Streuer voorlopig aanblijft in de organisatie is een belangrijke voorwaarde voor Bruggink om zich op het technisch directeurschap te storten. "Ik heb de wijsheid niet in pacht en ik denk niet dat ik nu even technisch directeur kan spelen. Verre van, zelfs", zei Bruggink twee dagen geleden tegen dezelfde krant. Hij hoopt dat Streuer ook ná zijn vertrek op 1 juli in een nader te bepalen rol aanblijft in Enschede. 

Zo ver wil Streuer voorlopig nog niet gaan, al staat hij er voor open om Bruggink door zijn eerste twee transferperiodes heen te gaan loodsen. "Ik heb nog geen idee hoe mijn toekomst eruitziet. Als er na 1 juli niets komt wat me interessant lijkt, help ik de club ook daarna nog. Waarom niet? Op dit moment speelt er in elk geval niets rond mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen