Ihattaren vrij man, wel nog steeds verdacht van mishandeling

14 februari 2023, 21:29

Mohamed Ihatattaren is weer op vrije voeten. De middenvelder werd maandag gearresteerd op verdenking van mishandeling van zijn vriendin, maar is een dag later weer vrijgelaten. Ihattaren blijft wel verdachte in de zaak. 

Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagavond. Of de vrijlating van Ihattaren verband houdt met het intrekken van de aangifte door Yasmine Driouech, zijn vriendin, is niet duidelijk. Zondag legde zij een belastende verklaring af over de vermeende mishandeling, maar eerder op dinsdag kwam al naar buiten dat zij dat ongedaan zou willen maken. 

Lees ook: 'Yasmine (20) zorgt voor nieuwe ontwikkeling in zaak-Ihattaren'

De arrestatie van Ihattaren is het volgende negatieve nieuws rond het gewezen toptalent in een lange reeks. Zo zat hij vorig jaar ook al enige tijd vast, destijds werd hij verdacht van bedreiging. Ook brandde zijn auto uit en werd hij in verband gebracht met personen uit het criminele circuit. 

Door alle onrust rond zijn persoon lijkt de voetballoopbaan van Ihattaren een stille dood te gaan sterven. Vier jaar geleden brak hij als toptalent door bij PSV, maar onder toenmalig trainer Roger Schmidt kwam het meermaals tot een botsing. Daarna trok hij naar Juventus, dat hem verhuurde aan Sampdoria. In Genua belandde Ihattaren echter al snel op een zijspoor, waarna ook een verhuurperiode bij Ajax in het honderd liep. Ihattaren staat nog altijd onder contract bij Juventus, maar lijkt bij die club niet langer welkom. 

Lees ook: NOS: Ihattaren aangehouden na conflict in relationele sfeer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen