'Tevreden Ten Hag wil in de komende zomer shoppen bij Bayern München'

14 februari 2023, 13:57

Erik ten Hag lijkt in de zomer Marcel Sabitzer te willen overnemen van Bayern München. Nu is de Oostenrijks international nog voor een halfjaar gehuurd door Manchester United. In de eerste wedstrijden zijn The Red Devils al aardig overtuigd geraakt van de Oostenrijker.

De middenvelder heeft nog een contract tot de zomer van 2025 bij de titelfavoriet van Duitsland, maar hier komt mogelijk een vervroegd einde aan. Ten Hag is tevreden over wat Sabitzer brengt bij Manchester United, voor wie hij drie officiële wedstrijden speelde. De Bayern-voetballer werd gehaald in de slotfase van de transferwindow als vervanger van de geblesseerde Christian Eriksen. Journalist Florian Plettenberg van Sky Sport Duitsland meldt op Twitter ook dat Bayern al een vervanger van Sabitzer in gedachten heeft.

Lees ook: Malacia verklapt wat bezeten Ten Hag doet na een late uitwedstrijd

Der Rekordmeister heeft namelijk een oogje laten vallen op een RB Leipzig-middenvelder Konrad Laimer. De middenvelder loopt deze zomer uit zijn contract en kan dus gratis verkassen naar de andere club in Duitsland. Hiermee zou hij Sabitzer achterna gaan, want die deed dit eerder ook al. Julian Nagelsmann maakte eerder ook al dezelfde overstap en wordt daarmee herenigd met zijn oude trainer. 

Gravenberch

Door deze ontwikkelingen blijft het lastig voor Ryan Gravenberch om door te breken bij Bayern. Dit half jaar heeft de middenvelder een concurrent minder door de afwezigheid van Sabitzer, maar komt nog niet echt structureel in actie. Gravenberch heeft dit seizoen twaalf wedstrijden in de competitie gespeeld en raakte sinds zijn overstap naar Duitsland zijn plek in het Nederlands elftal kwijt door een gebrek aan speeltijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen