Emotionele Ibrahimovic komt met prachtige woorden voor Slegers

13 februari 2023, 22:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zlatan Ibrahimovic heeft een emotionele boodschap ingesproken voor Thijs Slegers. De perschef van PSV deelde elf dagen geleden het hartverscheurende nieuws dat hij ongeneeslijk ziek is. Dat is hard aangekomen bij Ibrahimovic, die Slegers leerde kennen in zijn tijd bij Ajax.

"Ik zal de eerste keer dat ik hem ontmoette altijd onthouden. Hij is de enige vriend die ik had in Nederland. Ik was in de war. Ik had niet echt iemand in Nederland. En toen werd ik benaderd door deze journalist. Journalisten waren geen vrienden van mij. Het tegenovergestelde: mijn vijanden. Hij benaderde mij en toen gingen we samen wat eten. Vanaf toen zijn wij goede vrienden geworden", aldus Ibrahimovic bij Bloedverwanten voor Thijs, een liveshow die door PSV en ESPN is georganiseerd.

"We speelden tennis, spraken af en hij hielp me vaak. Hij gaf me alle steun die ik nodig had. En dat was de eerste stap in mijn carrière. Ik heb zelfs over hem in mijn boek geschreven. Ik ben hem dankbaar voor alles. We hebben nog steeds contact. Vanaf dat moment zat hij in mijn hart. En Thijs, ik wil alleen zeggen dat ik van jou hou vriend", zegt de Zweedse superster met tranen in zijn ogen.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen