De Graafschap komt met slimmigheidje om ongenode Ajax-fans te weren

13 februari 2023, 18:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Graafschap heeft iets slims verzonnen om ervoor te zorgen dat in de bekerwedstrijd tegen Ajax zo min mogelijk supporters van de Amsterdamse club plaatsnemen op de thuistribunes van De Vijverberg. Het nieuws wordt goed ontvangen door de achterban van de club uit Doetinchem.

De Graafschap werd afgelopen zaterdagavond tijdens de loting voor de kwartfinale van de KNVB Beker gekoppeld aan Ajax. Sindsdien heeft de club veel vragen over de kaartverkoop gekregen. 'We komen zo snel mogelijk met alle informatie, maar we moeten nog even geduld hebben', stuurde De Graafschap maandagmorgen via Twitter de wereld in.

Ruim een uur later kwam De Graafschap met een nabrander. 'Alle clubkaartaanvragen die vanaf vrijdag zijn binnengekomen worden pas behandeld ná het duel met Ajax', aldus de nummer veertien van de Keuken Kampioen Divisie. Met het slimmigheidje voorkomt De Graafschap dat supporters van Ajax die na de loting een clubkaart voor de club uit Doetinchem hebben aangevraagd een kaartje kunnen kopen voor de wedstrijd.

'Heel goed. Niks van die rood-witte in het stadion. Alleen in het uitvak, rest van het stadion blauw wit', reageert een supporter van De Graafschap. Het is nog onbekend wanneer de kaartverkoop begint. De Graafschap en Ajax nemen het op donderdag 2 maart (21.00 uur) tegen elkaar op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen