Dit bedrag wilde Leeds United aan Feyenoord betalen voor Slot

13 februari 2023, 16:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Leeds United was bereid een forse transfersom te betalen om Arne Slot los te weken bij Feyenoord, zo onthult Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De 44-jarige trainer was een van de topkandidaten om de ontslagen Jesse Marsch op te volgen, maar de Rotterdamse club wenste niet mee te werken aan een tussentijds vertrek.

Volgens Verweij wilde Leeds United drie miljoen euro betalen om Slot op te pikken bij Feyenoord. "Een kampioenschap is veel meer waard, dus ik begrijp heel goed dat Feyenoord heeft gezegd: die deur zit op slot", aldus de journalist, die stelt dat ook Philippe Clement (AS Monaco) en Andoni Iraola (Rayo Vallecano) in beeld waren bij Leeds United, maar niet konden/mochten vertrekken bij hun huidige werkgever.

Slot bevestigde afgelopen weekend dat Leeds daadwerkelijk interesse heeft getoond. "Ik geloof dat de clubs inderdaad contact hebben gehad, maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf", zei de trainer, die aangaf het niet per se jammer te vinden dat de transfer geen doorgang heeft gevonden. "Het is natuurlijk een prachtige club, maar het is geen straf om dit jaar bij Feyenoord uit te zitten. Ik heb hier een fantastische spelersgroep."

Schreuder

Alfred Schreuder was na de afmelding van onder meer Slot in beeld om Marsch op te volgen. De bij Ajax vertrokken trainer werd zondag tegen Manchester United (0-2) zelfs op Elland Road gespot, maar door een samenwerking tussen Leeds en Schreuder is inmiddels een streep gezet. Diverse media berichtten deze maandag dat de Nederlandse trainer niet langer op het lijstje staat en het vliegtuig naar huis heeft gepakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen