Neymar raakt in de clinch met spelers en directeur: 'Transfer niet uitgesloten'

13 februari 2023, 11:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sterspeler Neymar heeft achter de schermen voor onrust gezorgd bij Paris Saint-Germain. Zaterdag ging het duel met AS Monaco verloren en na de wedstrijd had de buitenspeler het aan de stok met een aantal verschillende teamgenoten en ook met technisch directeur Luis Campos. Hierdoor zijn er grote spanningen binnen PSG en wordt zelfs een transfer niet uitgesloten.

De Franse sterrenploeg moest het in de verloren wedstrijd tegen Monaco doen zonder de andere topspelers Lionel Messi en Kylian Mbappé. Het was aan Neymar om de kar te trekken, maar de Braziliaan kon niet voorkomen dat PSG een pijnlijke nederlaag (3-1) leed in aanloop naar de Champions League-kraker tegen Bayern München. Het was de tweede verliespartij op rij voor PSG. Een paar dagen eerder werd de Parijse sterrenformatie al door Olympique Marseille uit het bekertoernooi geknikkerd.

Na afloop van het verloren duel met AS Monaco schijnt Neymar dus te hebben gebotst met zijn teamgenoten én de technisch directeur. L'Équipe en Le Parisien hebben het nieuws van de aanvaring gemeld. Le Parisien weet zelfs te melden dat PSG openstaat voor een zomerse transfer van Neymar. Tijdens de wedstrijd had hij ook al wat woordenwisselingen met zijn teamgenoten. De Braziliaan was fel tegen Vitinha en ook aanvaller Hugo Ekitike moest het later ontgelden.

Neymar raakte na de wedstrijd aan de praat met directeur Campos, wegens de uitbarstingen van de sterspeler. De directeur vertelde dat hij niet te spreken was over de houding van de spelers, waarop Neymar reageerde en zichzelf verdedigde. Aanvoerder Marquinhos nam het tijdens de verhitte sfeer op voor zijn landgenoot. Sergio Ramos zou de boel uiteindelijk weer hebben gekalmeerd.

Lees ook: Mbappé zorgt vlak voor Champions League-kraker voor blijdschap bij fans PSG

Slechte vorm

Bij PSG zijn er al weken zorgen over Neymar, want sinds de Braziliaanse international terug is van het WK presteert hij niet. Nu zorgt hij dus ook nog eens voor onrust binnen de kleedkamer van de Parijzenaren. Volgens Le Parisien wil Campos, net zoals zijn voorganger Leonardo, de Braziliaan verkopen in de zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen