Nederlandse doelman Verbruggen kan droomtransfer naar Liverpool maken

13 februari 2023, 10:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Liverpool heeft interesse getoond in RSC Anderlecht-doelman Bart Verbruggen. De grote club uit de Premier League ziet in de jonge Nederlandse doelman de toekomstige opvolger van de huidige keeper Alisson Becker die al jaren het doel verdedigt bij de club uit Liverpool.

The Sun meldt dat Liverpool overweegt om in de zomer Verbruggen weg te halen bij Anderlecht. De scouts van de Engelsen zien de Nederlander uitblinken bij de Belgische topclub. De keeper heeft nog geen interlands gespeeld voor Oranje, maar wel al voor Jong Oranje.

Lees ook: Balen: Vormer breekt sleutelbeen en mist seizoen dankzij 'idioot duel'

Voor het eerste seizoen is het nog de bedoeling dat Verbruggen de stand-in wordt van Alisson. Op dit moment is dat nog Caoimhin Kelleher, maar Jürgen Klopp is ervan overtuigd dat de 1.94 meter lange sluitpost uiteindelijk de eerste keeper zal gaan worden.

Verbruggen heeft dit seizoen acht wedstrijden gespeeld in de competitie. In deze wedstrijden heeft hij vier keer de nul gehouden en acht keer de bal uit het net moeten vissen. De keeper speelde in de jeugd van NAC Breda, maar verkaste in de zomer van 2020 naar Anderlecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen