'Streuer is een geschikte kandidaat voor Ajax of Feyenoord'

12 februari 2023, 23:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pierre van Hooijdonk ziet in Jan Streuer een geschikte potentieel directeur voor Ajax of Feyenoord. De 71-jarige beleidsbepaler maakte zondag bekend bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij FC Twente. Hij verlengt zijn aflopende contract niet.

"Jazeker", reageert Van Hooijdonk bij Studio Voetbal op de vraag of Streuer een goede technische man zou zijn bij Ajax of Feyenoord. Hij zou het dan ook niet gek vinden als Streuer door de topclubs wordt benaderd. "Ja, waarom niet?" Verslaggever Jeroen Stekelenburg sluit zich daarbij aan. "Ik weet niet precies wat zijn netwerk is, maar ik denk dat hij ingangen heeft bij plaatsen waar je ook als Feyenoord of Ajax veel aan hebt."

"Ajax lijkt op de lange termijn verder te willen met Klaas-Jan Huntelaar, dan is het niet zo'n gek idee om er iemand naast te zetten. Streuer heeft ook gezegd dat hij misschien Arnold Bruggink nog gaat bijstaan in de komende transferperiode, dus dat maakt het misschien wat moeilijker. Dat hij veel goed gedaan heeft de afgelopen jaren, is duidelijk", concludeerde Stekelenburg.

Behalve Streuer maakte ook trainer Ron Jans bekend te vertrekken bij FC Twente. Ibrahim Afellay heeft een goede opvolger in gedachten. "De eerste naam die me te binnen schiet, is Maurice Steijn. Als je ziet wat hij teweeg heeft gebracht bij Sparta… Vorig jaar waren ze op sterven na dood, maar hij heeft ze in de Eredivisie gehouden, wat niemand voor mogelijk hield. Aan het begin van dit seizoen gaf hij aan dat hij aanvallend wilde spelen met Sparta en daar heeft hij ook zijn aankopen op gericht. Die beloftes komt hij helemaal na. Het is echt knap wat hij presteert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen