Perez en Bruggink stomverbaasd: "Weet je wat echt ongelooflijk was?"

12 februari 2023, 19:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kenneth Perez en Arnold Bruggink vinden het onbegrijpelijk dat scheidsrechter Jochem Kamphuis geen voordeel toekende aan sc Heerenveen toen Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü een overtreding beging. Bij Dit was het Weekend zeiden de analisten dat Heerenveen een mogelijke grote kans werd ontnomen.

Kökçü pakte twaalf minuten voor tijd een gele kaart na een overtreding op Daniel Karlsbakk. Perez genoot van de reactie van de aanvoerder van Feyenoord. "Hij zei 'was ik maar weer die luie voetballer van een paar jaar geleden'. Dat vond ik wel een mooi antwoord van hem. Maar weet je wat echt ongelooflijk is? Dat de scheidsrechter affluit! Het is gewoon een twee-tegen-twee en kan drie-tegen-twee worden."

Ook Bruggink begreep niets van de keuze van scheidsrechter Kamphuis. "Het is echt veel te gretig van die scheidsrechter, niet normaal. Jezus." Zelfs Kökçü zei na afloop dat Kamphuis voordeel had kunnen geven. "De scheidsrechter kon ook gewoon voordeel geven, ik weet niet wat er dan gebeurd zou zijn. Dan had ik misschien alsnog geel gekregen."

Kökçü liep aan tegen zijn vijfde gele kaart van het sezizoen en is daardoor zaterdag geschorst tegen AZ. Het is de vraag hoe zijn absentie wordt opgevangen. "Je moet kijken hoe deze week verloopt, hoe de trainingen gaan", zei Perez. "Het meest voor de hand liggende is om Timber terug te halen en een van de buitenspelers als nummer 10 te laten spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hallo, zogenaamde analisten, nog een keer: de KNVB ziet graag dat Feyenoord kampioen wordt en/of de beker wint. Zie onder meer de wedstrijden tegen NEC met belachelijke rode kaarten voor NEC’ers op cruciale momenten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen