Mbappé zorgt vlak voor Champions League-kraker voor blijdschap bij fans PSG

12 februari 2023, 21:43   Bijgewerkt: 13 februari 2023, 11:23

Goed nieuws voor de fans van Paris Saint-Germain, want sterspeler Kylian Mbappé traint na een blessure weer mee bij de huidige kampioen van Frankrijk. De ploeg uit Parijs moet deze week weer aantreden in de Champions League tegen het Bayern München van Matthijs de Ligt, Daley Blind en Ryan Gravenberch.

In de wedstrijd tegen Montpellier van twee weken geleden blesseerde de pijlsnelle aanvaller zich, waardoor hij zich halverwege de eerste helft moest laten vervangen. Eerder in die wedstrijd miste hij ook nog eens twee penalty's. Eén daarvan was reglementair en de andere kwam doordat de keeper te vroeg van zijn lijn ging.

De afgelopen wedstrijden was niet alleen Mbappé geblesseerd, maar ook Lionel Messi was er niet bij. In de laatste twee wedstrijden werd er twee keer verloren. Eén keer in de Franse beker en zaterdag bleek AS Monaco te sterk. Door twee goals van Wissam Ben Yedder en een goal van Aleksandr Golovin verloor PSG met 3-1. Hierdoor is de spanning in de competitie weer een beetje terug in Frankrijk.

Lees ook: Inspiratieloos Paris Saint-Germain raakt op slecht moment in dipje

De laatste keer dat Bayern München en PSG elkaar troffen in de Champions League was twee jaar geleden. Deze tweestrijd werd een enorm spektakel. In de eerste wedstrijd werd het 2-3 voor de Franse ploeg. De inbreng van Mbappé was zeer groot. Hij maakte twee goals en zorgde daarmee dat PSG het niet meer uit handen kon geven, want in Parijs werd het maar 0-1 voor Bayern en dat was niet genoeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen